Ren met OncoNoVo+ tegen kanker!

De volgende editie van de TCS Amsterdam Marathon vindt plaats op zondag 20 oktober. Alle drie de afstanden – 8 km, halve en hele marathon – zijn uitverkocht, maar je kunt nog steeds de afstand van je keuze lopen met en via OncoNoVo+!

Ook dit jaar is het project Ren voor de Regio weer de officiële begunstigde van de KWF Ren tegen Kanker campagne. Dit betekent dat je jouw sportieve prestaties kunt inzetten voor het goede doel: geld ophalen voor kankeronderzoek in onze OncoNoVo+ regio. In het project zetten Amsterdam UMC – Cancer Center Amsterdam en Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis samen met OLVG, Noordwest Ziekenhuisgroep, Spaarne Gasthuis, Dijklander Ziekenhuis, Flevoziekenhuis en IKNL een onderzoeksinfrastructuur op. Deze infrastructuur moet uiteindelijk zorg en onderzoek naadloos gaan verbinden in alle ziekenhuizen binnen ons OncoNoVo+ oncologienetwerk om patiënten met kanker in de hele regio gelijke toegang te geven tot innovatieve studiegerichte behandelingen en om baanbrekend kankeronderzoek vanuit onze regio te versnellen. Meer informatie over het project vind je hier.

Wil jij een van de drie afstanden lopen en bijdragen aan beter kankeronderzoek in onze regio? Doe dan mee met ons “OncoNoVo+ loopt voor de regio” team door een actiepagina aan te maken op de KWF website. Als je minimaal €500 aan sponsorgeld op weet te halen, ontvang je een gratis ticket voor de TCS Amsterdam Marathon via KWF. Kom met ons in actie en meld je hier aan!