Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1e bijeenkomst GE Oncologie Netwerkraad NH-FL

28 juni, 2018

De eerste bijeenkomst van de GE Oncologie Netwerkraad Noord-Holland/Flevoland is een feit! Op 28 juni 2018 kwamen verschillende medisch specialisten samen van alle 13 regionale ziekenhuizen. Op de agenda stonden, naast kennismaken, onder andere de plannen vanuit het Amsterdam UMC voor vormgeven van het concept GE oncologie, alsmede het verzamelen van wensen, ideeën en suggesties vanuit alle regionale ziekenhuizen voor het vormgeven van de GE oncologie netwerkraad NH/FL in de toekomst. De volgende sprekers kwamen aan bod:

  • Marc Besselink, chirurg uit Amsterdam UMC, heeft een overzicht gegeven van de doestellingen voor GE oncologie in het Amsterdam UMC.
  • Kees Punt, oncoloog uit Amsterdam UMC, gaf een toelichting op het onderwerp ‘samenwerken in een oncologisch netwerk’.
  • De voortgang wat betreft de digitale gegevensuitwisseling via XDS is toegelicht door Walter de Haan, projectleider van EZDA.

Daarnaast is tijdens de plenaire discussie het onderwerp ‘het ideale oncologienetwerk’ uitgebreid aan bod gekomen. De aanwezigen hebben hier allemaal hun input op kunnen geven. De notulen van deze vergadering is naar alle aanwezigen verstuurd en kan tevens worden opgevraagd via projectleider Myrte Gorris via m.gorris@amsterdamumc.nl.

Gegevens

Datum:
28 juni, 2018
Evenement Tags:

Gegevens

Datum:
28 juni, 2018
Evenement Tags: